Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Ledo

cover
Ledo
Ledo
Liješnje bb
Podgorica
ledo@ledo.co.me
020 404 700
cover

Ledo Podgorica je dio 50 godina duge tradicije proizvodnje i prometa smrznute hrane. Obogaćujući svoj asortiman Ledo i Frikom proizvodima, Ledo Podgorica se može pohvaliti epitetom najvećeg distributera smrznute hrane i sladoleda u Crnoj Gori.
Širok asortiman Ledo i Frikom proizvoda – sladoled, smrznuto voće i povrće, smrznuta riba, tijesta, gotova jela i meso kontinuirano se nadopunjuju novim inovativnim proizvodima koji odgovaraju visokim zahtjevima naših potrošača. Prepoznatljiv, uvijek omiljen i vrlo popularan, Ledo osvaja svojom izvrsnom ponudom različitih proizvoda, vrhunskom kvalitetom i modernim izgledom.
Originalan kvalitet naših proizvoda smo izgradili primjenom vrhunskih umijeća i dugogodišnjih iskustava naših zaposlenih, te primjerenim njegovanjem kulture kvaliteta. Tokom 50 godina postojanja Ledo imena razvijena je široka paleta kvalitetnih smrznutih proizvoda, što je od velikog značaja za naše potrošače kao i za nastup na tržištu.
Ledo neprestano radi na uvođenju modernih tehnologija i usavršavanju proizvodnih procesa te konstantno zadržava najviše moguće standarde na području distribucije i kvalitete.
Uz konstantno zadržavanje vrhunskog nivoa kvaliteta proizvoda, Ledo vodi računa i o društveno odgovornom poslovanju te kontinuirano brine o prirodi i životnoj sredini. Zaštita životne sredine jedan je od strateških ciljeva u poslovanju Leda, jer je briga o okruženju važna za nadolazeće generacije i buduće ljubitelje Ledo proizvoda. Osiguravajući ukusne i zdrave smrznute proizvode, Ledo ujedno aktivno zagovara zdrav život i pravilnu prehranu.

Ostali partneri