Five Grupa - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

Five Grupa

cover
Five Grupa
Five Grupa
Ul. Ivana Milutinovića br. 13
Podgorica
info@fivegroup.me
069 974 560
cover

Five Grupa je mladi crnogorski brend, koji kroz svoje djelovanje i poslovanje nastoji da uveže različite segmente. Glavni fokus uzima nauka i inovativni sektor, uvezan sa IT industrijom, kroz koji kompanija vidi veliki potencijal razvoja kako sopstvenog poslovanja tako značajnog dijela ambijenta za razvoj samog drustva. Kompanija je u septembru prošle godine u saradnji sa partnerima organizovala međunarodni sajam nauke, tehnologije, inovacija i gejminga pod nazivom eFest. Još jedna oblast u kojoj je Five Grupa posebno aktivna jeste razvoj i primjena vještačke inteligencije (AI) pri rješavanju određenih zadataka.


Pored razvijanja sopstvenih rješenja na bazi mašinskog učenja, ne izostaje ni podrška raznih projekata iz ove oblasti kao ni saradnja na ovom polju. Kroz svoj brend “Five G” ova kompanija nastoji da podrži i promoviše gejming i eSport industriju kako na lokalnom tako i na stranom tržištu, a u saradnji sa partnerima do danas je pod njihovim pokroviteljstvom organizovano na stotinu malih, srednjih i velikih turnira i takmičenja. Five Grupa je više puta podržala razvoj ideja mladih naučnika ili novoformiranih udruženja, pa su tako podršku za razvoj svojih projekata i ideja dobili mladi stvaraoci u oblasti robotike za organizaciju i učešće na First Lego ligi u Jagodina, Makers liga – Državno takmičenje u robotici, First tech challenge, nedavno održano Međunarodno takmičenje u robotici za srednoškolce.


Five Grupa je ponosni sponzor i partner projekta Evropske omladinske kartice (EYCA), u okviru kojeg će mladima pružiti edukativnu podršku i različite vrste obuka u okviru inovativnih tehnologija.

Ostali partneri