doMEn - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

doMEn

cover
doMEn
doMEn
Ul. Vojvode Maše Đurovića 3/1
Podgorica
020 269 740
cover

Kompanija doMEn je registrar crnogorskog nacionalnog domena .ME i uspješno posluje već više od 11 godina imajući u svom registru preko milion domena, registrovanih od strane korisnika širom svijeta. Upravljanje nacionalnim domenom posmatramo kao privilegiju, ali i kao veliku obavezu - da znanje koje steknemo na internacionalnim tržištima podijelimo sa crnogorskom zajednicom i svojim ulaganjima budemo pokretač promjena u IT industriji Crne Gore.


Ako nas pitaš zašto smo baš ovdje i zašto ulažemo u mlade, odgovor je zapravo vrlo jednostavan - tokom ovih jedanaest godina shvatili smo da onda kad investiramo u znanje i mlade, vidimo dugoročne pozitivne efekte za cijelu zajednicu. Želimo da ti i tvoja generacija tokom odrastanja i studiranja shvatite važnost digitalnog svijeta, te u njemu prepoznate priliku da stvorite bolju budućnost za sve nas. Možda smo već i imali priliku da se družimo tokom projekata koje podržavamo, poput DoMEn škole programiranja, Olimpijade znanja, FIRST LEGO Lige, Spark.Me konferencije. Ako i nismo, budi bez brige, želja nam je da u narednim godinama stvorimo još više prilika koje će nas upoznati sa mladima, koje će im pokazati ogroman potencijal digitalnih tehnologija, i kroz koje ćemo zajedno ostvariti puni potencijal naše zemlje.


Partnerstvo sa EYCA karticom u Crnoj Gori iskoristićemo da sa tobom razgovaramo o prilikama koje se pružaju u IT svijetu, da ti prenesemo ono što smo naučili i pružimo ti digitalne alate koji će ti olakšati svakodnevno funkcionisanje.


Prati sve aktivnosti na EYCA zvaničnim profilima na društvenim mrežama ili na portalu www.stemedukacija.me - svakog mjeseca organizovaćemo besplatne obuke, kurseve i predavanja sa vodećim stručnjacima iz IT svijeta.


.ME je tu da ti pomogne da izgradiš svoj online brend, izdvojiš iz mase i pokažeš koliko možeš!

Ostali partneri