Crnogorski Telekom - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja prijava je prihvaćena ! Svakog radnog dana, klasičnu EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Crnogorski Telekom

cover
Crnogorski Telekom
Crnogorski Telekom
Ul. Moskovska br. 29
Podgorica
info@telekom.me
1500
cover

Crnogorski Telekom je najveći telekomunikacioni operator u Crnoj Gori koji pruža kompletan portfolio telekomunikacionih usluga fiksne i mobilne telefonije (usluge govornih servisa, poruke, internet, TV, iznajmljene linije, usluge prenosa podataka i ICT rješenja).


Crnogorski Telekom se ponosi time što je dio djelatnosti koja istinski transformiše i uobličava svijet - telekomunikacije mijenjaju navike ljudi i njihov životni tempo. Kao tehnološki lider, Telekom pomaže rast i razvoj crnogorske privrede i povećava kvalitet života građana Crne Gore kroz inovativne i sigurne tehnologije, nudeći proizvode i usluge koje odgovaraju novom, digitalnom stilu života.


Osmišljavajući svoje poslovanje tako da odgovara zahtjevima svijeta koji se mijenja, stavljajući uvijek u prvi plan svoje korisnike, Telekom je tokom svih ovih godina uspio da sačuva ulogu tržišnog lidera u zemlji.


Dio je Dojče Telekom grupe od 2005. godine, koja je prisutna u više od 50 zemalja i broji 168 miliona korisnika mobilne, 28 miliona korisnika fiksne i 19 miliona broadband korisnika, sa godišnjim prihodima od blizu 75 milijardi EUR. Biti dio DT grupe znači da ste dio jedne od vodećih svjetskih telekomunikacionih kompanija.


Telekom je dobitnik brojnih priznanja i nagrada koje svjedoče o velikom uspjehu kompanije u različitim oblastima, od kvaliteta mreže i doprinosa razvoju telekomunikacionih usluga, do društveno odgovornog poslovanja i brige za zaposlene.


Kompanija Crnogorski Telekom, uz pokazanu EYCA karticu i ličnu kartu, omogućava svim EYCA korisnicima popuste od 40% na Non Stop i Libero plus pakete.

Ostali partneri