AIESEC Montenegro - EYCA

Preuzmi svoju EYCA karticu

Zgrabi priliku! Apliciraj za NLB & EYCA Frendi debitnu karticu i uživaj u još više povoljnosti.

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Da li si siguran da ne želiš naručiti i NLB & EYCA Frendi debitnu karticu?

Nisam

Jesam

Tvoja digitalna EYCA kartica je spremna za korišćenje!

Preuzmi EYCA App na PlayStore ili AppStore prodavnici i besplatno se registruj, koristeći tvoj EYCA serijski broj :


Ukoliko želiš preuzeti i svoju fizičku EYCA karticu, neophodno je da posjetiš naše najbliže distributivno mjesto, a spisak se nalazi na linku.

AIESEC Montenegro

cover
AIESEC Montenegro
AIESEC Montenegro
Ul. Cetinjska br. 2
Podgorica
aiesecmontenegro@gmail.com
067 613 368
cover

AIESEC je međunarodni pokret mladih namijenjen ljudima koji teže da kroz sistem prakse otkriju i razviju sopstvene potencijale i postanu lideri budućnosti.


Raznim projektima i inicijativama se trude da razviju mlade lidere i povežu ih sa poslovnim svijetom, nevladinim organizacijama i državnim institucijama. Studentska organizacija AIESEC Crna Gora je ogranak najvećeg međunarodnog udruženja studenata. Osnovana je septembra 2013. godine sa prvim lokalnim kompitetom u Podgorici. Već 2015 osnovan je kompitet u Budvi, a od 2016.godine AIESEC komitet u Beranama. 


Od samog osnivanja pa do danas preko 150 članova organizacije su vrijedno radili na tome da omoguće mladim ljudima u Crnoj Gori da razviju svoje liderske vještine i postanu konkurentinij na tržištu rada.


Uz pomoc duge tradicije i iskustva AIESEC organizacije na globalnom nivou, realizuju veliki broj projekata kroz koje su dali doprinos svojim zajednicama i mladima:


• Enter Your Future projekat sa preko 250 učesnika radionica neformalnog obrazovanja
• Global Citizen projekat je omogućio 40 volonterskih praksa u 126 zemalja svijeta
• Global Talent sa zadovoljnih 20 studentata koji su imali priliku da se profesionalno usavršavaju u inostranstvu
• Youth  Speak Forum - najveći forum za mlada sa preko 150 delegataOstali partneri