U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice.
Bulevar Revolucije br. 17, Podgorica
info.sgme@socgen.com
Call centar: 19 900
DODAJ TVOJ CV
SOCIETE GENERALE MONTENEGRO

Societe Generale banka Montenegro moderna je i dinamična finansijska institucija koja kroz široku mrežu ekspozitura u cijeloj Crnoj Gori pruža kompletan asortiman bankarskih usluga građanima i pravnim licima.

Reputaciju jedne od vodećih banaka, Societe Generale banka Montenegro stekla je svojim profesionalizmom i kvalitetom usluga zasnovanom na standardima Societe Generale Grupe.

U svojoj ponudi banka ima brojne proizvode koji su na raspolaganju mladim ljudima i studentima, čime im omogućava da na što jednostavniji način počnu sa korišćenjem bankarskih usluga i upravljanjem svojim finansijama.

Societe Generale banka Montenegro dobitnica je više internacionalnih i domaćih nagrada i priznanja, od kojih izdvajamo nagradu The Banker magazina u izdanju Financial Times Grupe iz Londona za banku godine u Crnoj Gori i to u 2012, 2014, 2015 i 2017. godini, kao i nagradu Euromoney Award for Excellence za najbolju banku u Crnoj Gori u 2012, 2015, 2016. i 2018. godini. Banka je i dobitnik nagrade „Naravno ravnopravno“  koja joj je dodijeljena za najbolju praksu u postizanju rodne ravnopravnosti u Crnoj Gori.

Nagradu za filantropiju ISKRA, koju dodjeljuje Fond za aktivno građanstvo, banka je dobila tri puta: 2011. godine, za doprinos inkluzivnom obrazovanju, 2012. za doprinos na nacionalnom nivou i 2015. godine za korporativnu filantropiju. U 2015. i 2017. godini, dobila je i tri nagrade za društveno odgovorno poslovanje od Unije poslodavaca Crne Gore, kao i od Privredne komore u 2016. godini.

Besplatno aktiviraj Fun Club paket za mlade. uz EYCA karticu, u svim poslovnicima banke širom Crne Gore!

OSTALI PARTNERI