U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
Ul. Oktoih br. 2, Podgorica
kontakt@inacg.me
Call centar: 020 268 253 
DODAJ TVOJ CV
INA CRNA GORA

INA Crna Gora je osnovana 2000. godine. Iste godine počela je prodaju propan-butan plina u bocama, te maziva, na tržištu Crne Gore. Godine 2003. INA-CRNA GORA je počela prodavati gorivo u veleprodaji, dok 2005. godine razvija prodaju propan-butan plina u malim rezervoarima, dok 2009. gradi prvu benzinsku pumpu (u Tivtu). Godine 2018. maloprodajna mreža INA-e u Crnoj Gori broji 5 maloprodajnih mjesta, u okviru kojih i 3 Fresh cornera.

Posjetite Fresh Corner na odabranim INA-nim maloprodajnim mjestima i utolite glad nekim od pet vrsta bogatih sendviča, četiri vrste omleta ili odaberite nešto od ukusnih pekarskih proizvoda koje samo za vas pečemo upravo na našim prodajnim mjestima kako bi bili uvijek svježi. Nudimo vam slana i slatka peciva, bureke i krosasane...

Tu su i izvrsne kafe, osvježavajući napici i poslastice za svačiji ukus. Bez obzira na to gdje putujete, neka uz naš Fresh Corner vaš predah za osvježenje bude uistinu doživljaj vrijedan zaustavljanja jer je tamo sve svježe, samo za vas!

Vizija naše kompanije je biti uvažavan i poželjan poslovni partner, poznat po izvrsnosti proizvoda i usluge, INA imidža, poštenog odnosa prema kupcima, partnerima i zaposlenima.

Kada je riječ o misiji kompanije, kompanija, integrisana u vertikalu INA Grupe odgovorna je za unapređenje poslovanja i plasmana INA proizvoda u Crnoj Gori, kao i za razvoj prodajne mreže u Crnoj Gori. Pri tom uvažavati zajednicu (državu Crnu Goru) u kojoj djeluje poštujući kulturne, vjerske i ostale posebnosti same zajednice. Od posebnog je interesa edukacija i razvoj sposobnosti domicilnih kadrova i temeljenje stabilnosti na njihovom djelovanju i razvoju.

OSTALI PARTNERI