U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice.
Uz to, ovom prijavom je korisnik svojevoljno dao pravo NVO "Centar za omladinsku edukaciju" da koristi lične podatke u svrhu informisanja korisnika o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i komunikaciju sa korisnicima u cilju unaprijeđenja usluge.
Ul. Slobode br. 2, Podgorica
service.me@cashbackworld.com
Call centar: 020 219 911
DODAJ TVOJ CV
CASHBACK WORLD MONTENEGRO

Cashback World nudi povraćaj novca pri svakoj kupovini za oko 15 miliona članova u 49 zemalja širom svijeta. Kad god članovi kupuju u nekoj od 150.000 partnerskih firmi, oni ostvaruju do 5% povraćaja novca.

Cashback World pretvara šoping u nezaboravno iskustvo za sve svoje korisnike. Šoping iskustvo je bazirano na šoping 4.0, kupovnom trendu budućnosti: kupovina na međunarodnom nivou, višekanalne maloprodaje, šoping kao forma zabave preko mobilne aplikacije i web sajta.

Cashback

Do 5% povraćaja novca se automatski dodjeljuje na nalog EYCA člana na cashbackworld.com sajtu svaki put kada Cashback World član obavi kupovinu u nekoj od partnerskih firmi. Kada se sakupi iznos od 3 EUR, taj iznos se uplaćuje na lični žiro račun člana. Takođe, sakupljeni iznos Cashback-a se može iskoristiti i za kupovinu eVouchera na Cashback mobilnoj aplikaciji.

Cashback kod

Cashback bar-kod je vaš ulaz u svijet povraćaja novca. To je kod koji se nalazi na poleđini EYCAE kartice, koji se može iskoristiti bilo gdje u svijetu i u bilo kojoj branši. Potrebno je samo pokazati EYCA karticu sa barkodom na kasi prilikom kupovine i Cashback će biti evidentiran na licu mjesta. Cashback kodovi su prihvaćeni u kako u malim i srednjim preduzećima, tako i u velikim trgovačkim lancima.

Online shopping

Preko Cashback World sajta, EYCA članovi mogu da ostvaruju povraćaj novca i prilikom kupovine na internetu i to kod partnera kao što su Aliexpress, Booking.com i mnogi drugi. Potrebno je samo da otvorite profil željenog online trgovca na Cashback World web sajtu, kliknete „Kupujte sada online“ i bićete automatski preusmjereni na sajt trgovca i Cashback benefiti će vam biti dodijeljeni nakon završene kupovine.

Cashback World Montenegro je partner Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori, te na taj način svim EYCA korisnicima omogućava korišćenje povraćaja novca uz skeniranje Cashback barkoda na poleđini EYCA kartice kod svih Cashback partnera u Crnoj Gori.

Svi Cashback partneri se nalaze na ovom linku.

OSTALI PARTNERI