U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
Ul. Slobode br. 2, Podgorica
service.me@cashbackworld.com
Call centar: 020 219 911
DODAJ TVOJ CV
CASHBACK WORLD MONTENEGRO

Cashback World nudi povraćaj novca pri svakoj kupovini za oko 15 miliona članova u 49 zemalja širom svijeta. Kad god članovi kupuju u nekoj od 150.000 partnerskih firmi, oni ostvaruju do 5% povraćaja novca.

Cashback World pretvara šoping u nezaboravno iskustvo za sve svoje korisnike. Šoping iskustvo je bazirano na šoping 4.0, kupovnom trendu budućnosti: kupovina na međunarodnom nivou, višekanalne maloprodaje, šoping kao forma zabave preko mobilne aplikacije i web sajta.

Cashback

Do 5% povraćaja novca se automatski dodjeljuje na nalog EYCA člana na cashbackworld.com sajtu svaki put kada Cashback World član obavi kupovinu u nekoj od partnerskih firmi. Kada se sakupi iznos od 3 EUR, taj iznos se uplaćuje na lični žiro račun člana. Takođe, sakupljeni iznos Cashback-a se može iskoristiti i za kupovinu eVouchera na Cashback mobilnoj aplikaciji.

Cashback kod

Cashback bar-kod je vaš ulaz u svijet povraćaja novca. To je kod koji se nalazi na poleđini EYCAE kartice, koji se može iskoristiti bilo gdje u svijetu i u bilo kojoj branši. Potrebno je samo pokazati EYCA karticu sa barkodom na kasi prilikom kupovine i Cashback će biti evidentiran na licu mjesta. Cashback kodovi su prihvaćeni u kako u malim i srednjim preduzećima, tako i u velikim trgovačkim lancima.

Online shopping

Preko Cashback World sajta, EYCA članovi mogu da ostvaruju povraćaj novca i prilikom kupovine na internetu i to kod partnera kao što su Aliexpress, Booking.com i mnogi drugi. Potrebno je samo da otvorite profil željenog online trgovca na Cashback World web sajtu, kliknete „Kupujte sada online“ i bićete automatski preusmjereni na sajt trgovca i Cashback benefiti će vam biti dodijeljeni nakon završene kupovine.

Cashback World Montenegro je partner Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori, te na taj način svim EYCA korisnicima omogućava korišćenje povraćaja novca uz skeniranje Cashback barkoda na poleđini EYCA kartice kod svih Cashback partnera u Crnoj Gori.

Svi Cashback partneri se nalaze na ovom linku.

OSTALI PARTNERI