U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
28.12.2020.
EYCA kartice dostupne mladima u Baru

U ponedeljak, 28. decembra organizovano je zvanično predstavljanje EYCA kartice i predstavljena saradnja sa opštinom Bar na ovom projektu.

Potpredsjednica Opštine Bar, Tanja Spičanović, istakla je zadovoljstvo što je dogovorena saradnja za nabavku i dodjelu omladinskih kartica, koje će značajno doprinijeti aktivizmu omladinske populacije i njihovoj mobilnosti.

Predsjednik NVO Centar za omladinsku edukaciju, Jugoslav Radović, kazao je da je Opština Bar peta lokalna uprava u Crnoj Gori koja je prepoznala značaj ovog evropskog projekta i omogućila mladima da koriste benefite kartice, umrežavaju se sa vršnjacima na lokalnom, nacionalnom i evropskom nivou, čime jačaju mobilnost i neformalnu edukaciju. Korišćenjem Evropske omladinske kartice mladi postaju dio evropske zajednice od 7 miliona mladih ljudi koji je koriste u preko 37 država Evrope.

Projekat Evropske omladinske kartice, koji se realizuje u partnerstvu Uprave za sport i mlade i NVO Centar za omladinsku edukaciju je do sada okupio preko 9.500 mladih u Crnoj Gori, koji kroz korišćenje EYCA kartice koriste mogućnosti popusta i povraćaja novca širem Crne Gore, Evrope i svijeta.

Kobrendirana EYCA kartica za sve mlade u Baru, biće dostupna za preuzimanje od 11. januara, svakog radnog dana u periodu 12-14h u prostorijama Omladinskog servisa (SD "Topolica").