U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
29.10.2020.
Održan okrugli sto na temu "Kreiranje mehanizama za jačanje omladinskog aktivizma na sjeveru Crne Gore" u Bijelom Polju

  

U četvrtak, 29. oktobra organizovan je okrugli sto na temu "Kreiranje mehanizama za jačanje omladinskog aktivizma na sjeveru Crne Gore" u Skupštinskoj sali opštine Bijelo Polje.

Svoje viđenje na ovu temu dali su Miloš Kljajević, rukovodilac Odjeljenja za ljudska i manjinska prava u opštini Bijelo Polje, Andrijana Radović, članica UO Mreže za mlade Crne Gore, Bogdan Žurić, administrator Omladinskog servisa u Mojkovcu i Danilo Banović, projektni asistent u NVO Centar za omladinsku edukaciju.

Osnovni zaključak sa okruglog stola je da se i dalje mora raditi na jačanju omladinske politike na sjeveru Crne Gore, ali i kreirati niz mehanizama koji će im omogućiti prostor za dalji napredak i rad na sebi, a prije svega u cilju sticanja dodatne neformalne edukacije kao pripreme za budući posao, odnosno prelazak na tržište rada.

Zahvaljujemo se opštini Bijelo Polje na podršci pri organizaciji ovog događaja.

Projekat "Razvoj i promocija Evropske omladinske kartice na sjeveru Crne Gore” se realizuje u partnerstvu NVO Centar za omladinsku edukaciju i NVO Da zaživi selo, a sredstva za njegovu realizaciju su obezbijeđena kroz Javni konkurs Ministarstva sporta i mladih Crne Gore za 2019. godinu pod nazivom “Aktivno za aktivne mlade”.