U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
20.10.2020.
Održana radionica na temu "Programi mobilnosti" u Mojkovcu

U utorak, 20. oktobra, organizovana je treća radionica u okviru projekta "Promocija Evropske omladinske kartice na sjeveru Crne Gore", koji realizuju NVO Centar za omladinsku edukaciju i NVO Da zaživi selo.

Radionicu je vodila Andrea Mićanović, predstavnica mladih u RYCO, koja je sa mladima razgovarala o različitim programima mobilnosti koji su im trenutno dostupni u Crnoj Gori, a koji se realizuju širom Evrope. Takođe, ona je predstavila svoje iskustvo studiranja u Sloveniji i predstavila različite vannastavne aktivnostima, kojima je prisustvovala i na taj način dodatno gradila svoje znanje u prethodnom periodu.

Posebnu zahvalnost za organizaciju događaja dugujemo kolegama iz Omladinskog servisa Mojkovac, koji su nam bili podrška u organizaciji ove radionice.

Svim prisutnima su uručene EYCA kartice i date smjernice za njeno korišćenje i prilike koje mogu iskoristiti kroz njene benefite.

Projekat "Razvoj i promocija Evropske omladinske kartice na sjeveru Crne Gore” se realizuje u partnerstvu NVO Centar za omladinsku edukaciju i NVO Da zaživi selo, a sredstva za njegovu realizaciju su obezbijeđena kroz Javni konkurs Ministarstva sporta i mladih Crne Gore za 2019. godinu pod nazivom “Aktivno za aktivne mlade”.