U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
09.11.2020.
Obustavljena distribucija EYCA kartica u Podgorici

Dragi EYCA korisnici,

obavještavamo vas da ćemo u periodu od 09. novembra privremeno obustaviti distribuciju EYCA kartica u Podgorici, u prostorijama Ministarstva sporta i mladih.

Pogoršanje epidemiološke situacije od nas traži veću odgovornost, a zdravlje mladih nam je prioritet, stoga smo sigurni da ćete imati razumijevanja za ovakvu odluku.

Distribucija EYCA kartica u Podgorici će biti organizovana u standardnim terminima 12-14h u narednom periodu, a o tačnom datumu ćemo dodatno obavijestiti sve mlade u Crnoj Gori posredstvom društvenih mreža i veb sajta.

Napomena: U slučaju da dođe do dodatnih zaoštravanja mjera u Podgorici, možete očekivati nove informacije sa naše strane.

Projektni tim Evropske omladinske kartice