U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
24.10.2020.
Realizovana akcija čišćenja na inicijativu INA Crna Gora

U subotu, 24. oktobra realizovana je akcija čićenja Njegoševog parka i dijela Ribnice (lokacija kod kafića Karver), u organizaciji naših partnera i prijatelja INA-e Crna Gora i NVO Pčelica.

Projektni tim EYCA kartice i Udruženje ljubitelja Gorice i prirode su uzeli učešće u ovoj akciji, te se na taj način priključili sjajnoj inicijativi koja je za cilj imala da doprinese još višem stepenu čistoće u Glavnom gradu.

Trudićemo se da i u narednom periodu budemo dio ovih i sličnih društveno odgovornih inicijativa.