U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
21.10.2020.
Studentski parlament UCG je novi partner EYCA programa

Studentski parlament Crne Gore i NVO Centar za omladinsku edukaciju su potpisali Memorandum o saradnji kojim se definišu oblasti budućeg zajedničkog djelovanja u cilju kreiranja još boljeg društvenog ambijenta za studente u Crnoj Gori.

Dvije strane su se usaglasile da u budućnosti zajedničkim aktivnostima podstiču aktivizam među studentima, jačaju njihovu mobilnost, kreiraju prilike za neformalnu edukaciju i dodatno promovišu Evropsku omladinsku karticu, društveno odgovorni program za mlade koji se od 2018. godine razvija u Crnoj Gori u partnerstvu Ministarstva sporta i mladih i NVO Centar za omladinsku edukaciju.

Saša Roćen: Kao krovna studentska organizacija na Univerzitetu Crne Gore želimo da u kontinuitetu budemo podrška društveno odgovornim programima i na dugi rok našim studentima obezbijedimo afirmativne sadržaje, u cilju sticanja neophodnih vještina za lakše zapošljavanje u periodu nakon završenih studija. Drago nam je što ćemo biti u prilici da budemo dio prepoznatog evropskog programa za mlade, kakav je Evropska omladinska kartica i ciljnoj grupi od 22.000 studenata, koje zastupamo u Crnoj Gori, dodatno približimo sve njene benefite kroz niz promotivnih aktivnosti na fakultetima Univerziteta Crne Gore.

Jugoslav Radović: Zadovoljstvo mi je što smo danas potpisali Memorandum o saradnji koji će nam pomoći da na još bolji način priđemo studentima i u komunikaciji sa njima kreiramo programe i sadržaje koji će dodatno pospješiti njihovo profesionalno usavršavanje. Prilike koje im se pružaju u domenu Evropske omladinske kartice su od velike važnosti za sve studente, te pored mogućnosti popusta i povraćaja novca, podstiču njihovu mobilnost i umrežavanje sa kolegama iz regiona i Evrope. Radujemo se budućim zajedničkim aktivnostima, koji će biti usmjerene na jačanje neformalne edukacije i promociju alata za lakše učenje u ovom specifičnom COVID 19 periodu.