U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice.
Uz to, ovom prijavom je korisnik svojevoljno dao pravo NVO "Centar za omladinsku edukaciju" da koristi lične podatke u svrhu informisanja korisnika o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i komunikaciju sa korisnicima u cilju unaprijeđenja usluge.
SHARE:
14.08.2020.
Opština Budva novi partner EYCA kartice u Crnoj Gori!

U petak, 14. avgusta predstavljena je EYCA kartica za sve mlade Budve, koji su se na ovaj način pridružili grupi od preko 1.400 lokalnih samouprava u Evropi koji su partneri EYCA asocijacije.

Ministarstvo sporta i mladih i NVO Centar za omladinsku edukaciju od 2018. godine realizuju projekat Evropske omladinske kartice, koji je za sada obezbijedio više od 160 popusta u Crnoj Gori i preko 70.000 popusta u Evropi.

Od 17. avgusta, mladi u Budvi će moći preuzimati svoju karticu u Kancelariji za mlade svakim radnim danom u periodu 12-14h.

Mladima su se na događaju obratili ministar sporta i mladih Janović, predsjednik opštine Budva Divanović, predsjednik NVO Centar za omladinsku edukaciju Radović, kao i direktor EYCA kancelarije u Briselu Sanchez, koji su izrazili zadovoljstvo zbog nove saradnje uz nadu da će projekat dugo biti implementiran i u Budvi i da će mladi ostvariti mnogo benefita kroz njegovu realizaciju.

Događaj je organizovao Sekretarijat za društvene djelatnosti Opštine Budva, u okviru kojeg funkcioniše Omladinski klub, koji u kontinuitetu kreira edukativne aktivnosti za sve mlade u Budvi.

Na događaju je predstavljena i saradnja sa Cashback World Montenegro, o kojoj više možete pročitati ovdje.