U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
14.08.2020.
Opština Budva novi partner EYCA kartice u Crnoj Gori!

U petak, 14. avgusta predstavljena je EYCA kartica za sve mlade Budve, koji su se na ovaj način pridružili grupi od preko 1.400 lokalnih samouprava u Evropi koji su partneri EYCA asocijacije.

Ministarstvo sporta i mladih i NVO Centar za omladinsku edukaciju od 2018. godine realizuju projekat Evropske omladinske kartice, koji je za sada obezbijedio više od 160 popusta u Crnoj Gori i preko 70.000 popusta u Evropi.

Od 17. avgusta, mladi u Budvi će moći preuzimati svoju karticu u Kancelariji za mlade svakim radnim danom u periodu 12-14h.

Mladima su se na događaju obratili ministar sporta i mladih Janović, predsjednik opštine Budva Divanović, predsjednik NVO Centar za omladinsku edukaciju Radović, kao i direktor EYCA kancelarije u Briselu Sanchez, koji su izrazili zadovoljstvo zbog nove saradnje uz nadu da će projekat dugo biti implementiran i u Budvi i da će mladi ostvariti mnogo benefita kroz njegovu realizaciju.

Događaj je organizovao Sekretarijat za društvene djelatnosti Opštine Budva, u okviru kojeg funkcioniše Omladinski klub, koji u kontinuitetu kreira edukativne aktivnosti za sve mlade u Budvi.

Na događaju je predstavljena i saradnja sa Cashback World Montenegro, o kojoj više možete pročitati ovdje.