U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice.
Uz to, ovom prijavom je korisnik svojevoljno dao pravo NVO "Centar za omladinsku edukaciju" da koristi lične podatke u svrhu informisanja korisnika o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i komunikaciju sa korisnicima u cilju unaprijeđenja usluge.
SHARE:
13.08.2020.
Cashback World Montenegro novi partner EYCA kartice!

Povodom Međunarodnog dana mladih, Evropska omladinska kartica (EYCA) u Crnoj Gori predstavlja partnerstvo sa Cashback World Montenegro, koje svim vlasnicima EYCA kartice omogućava korišćenje povraćaja novca prilikom kupovine kod svih Cashback World Montenegro partnera širom Crne Gore i svijeta!

Pozivamo sve vlasnike važećih kartica (rok trajanja do kraja 2020. godine) i buduće EYCA korisnike da, od ponedeljka, 17. avgusta preuzmu Cashback barkodove u Podgorici, Tivtu, Herceg Novom, Kotoru i Budvi, te na taj način iskoriste mogućnost povraćaja novca pri kupovinama u više od 300 kompanija u Crnoj Gori i preko 150.000 partnera zemalja širom svijeta.

Obavještavamo sve EYCA korisnike da sada mogu koristiti sledeće povoljnosti:

- Korišćenje popusta kroz fizičko pokazivanje EYCA kartice na preko 200 mjesta u Crnoj Gori i i 70.000 mjesta u Evropi (kao što je i do sada bio slučaj)

ili

- Povraćaj novca prilikom svake kupovine koju EYCA korisnik ostvari na preko 300 mjesta u Crnoj Gori i preko 150.000 mjesta u svijetu u okviru Cashback World Montenegro mreže partnera koristeći Cashback barkod na kartici ili mobilnoj aplikaciji

EYCA kartice i Cashback barkodove možete preuzeti svakog radnog dana na sledećim lokacijama:

- Podgorica (prostorije Ministarstva sporta i mladih, Ul. Kane Radević br. 3) / 12h - 14h
- Tivat (prostorije Opštine Tivat, u Sekretarijatu za mlade, sport i socijalna pitanja, Trg Magnolije) / 12-14h
- Herceg Novi (prostorije Opštine Herceg Novi, Trg Maršala Tita br. 2) / 12-14h
- Kotor (prostorije Kulturnog centra "Nikola Đurković, Obala bb) / 09-11h
- Budva (prostorije Kancelarije za mlade, TQ Plaza) / 12-14h

Sve EYCA popuste možete pronaći na linku, dok sve firme u kojima putem Cashback barkoda možete ostvariti povraćaj novca potražite ovdje.

Napomena: Za sve postojeće vlasnike EYCA kartica, koji žele u Podgorici preuzeti Cashback barkod, to mogu uraditi u Omladinskom centru u Podgorici, trg Nikole Kovačevića br. 13.