U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
10.08.2020.
Nikšićani dobijaju fiskulturnu dvoranu za 65. godina uspješnog rada

 

Posebnu zahvalnost, u ime Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore, upućujem Vladi Crne Gore i njenom premijeru, gospodinu Dušku Markoviću, koji su prepoznali potrebu mnogih generacija Nikšićkih studenata, imajući u vidu da u gradu pod Trebjesom egzistiraju tri fakulteta, kaže prof. dr Stevo Popovic, dekan fakulteta.

 

Inače, studenti i profesori Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore iz Nikšića saglasni su da će izgradnjom ove dvorane pored studenata ona koristiti i sportistima Nikšića i Crne Gore, te da će izgradnjom ovog dugo očekivanog objekta, konačno biti zaokružen infrastrukturni projekat koji je započet 2008. godine preseljenjem u novi savremeni objekat tog fakulteta, koji postiže izvanredne rezultate i na nacionalnom i na međunarodnom planu.

Na ovaj način će se san svih generacija, od početka rada studijskog programa fizičke kulture koji je počeo sa radom, davne 1956. godine pa do danas, konačno ostvariti u 2021.godini kada Fakultet za sport i fizičko vaspitanje proslavlja 65. godina uspješnog rada, zaključio je Popović.

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici od 6. avgusa uvrstila u listu prioriteta u kapitalnom budžetu izgradnju fiskulturne dvorane Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore što će se prioritetno finansirati u 2021.godini iz kapitalnog budžeta.

Podsjetimo već je urađen glavni izvodjački projekat, a dvorana će se zidati uz zgradu ovog fakulteta.