U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
18.06.2020.
Radionica „Mentalno zdravlje u mojoj zajednici“

 

NVO CAZAS u partnerstvu sa Centrom za omladinsku edukaciju sprovodi radionicu o mentalnom zdravlju, koja će se održati 24.06. u NEST-u (Cetinjski put- zgrada Dallas) sa početkom u 10h. Aktivnost je dio projekta “Aktivni mladi za unaprjeđenje mentalnoga zdravlja” koji je podržan od strane Ministarstva sporta i mladih.

 

Radionica ima za cilj da ukaže na značaj očuvanja mentalnoga zdravlja, kao i da pruži priliku mladima da iznesu svoje mišljenje, ukažu na nedostatke i predlože modele za rješavanje izazova u ovoj oblasti. Učesnici radionice će imati priliku da se upoznaju sa mehanizmima za prevladavanje stresnih situacija i očuvanje mentalnoga zdravlja.

Ukoliko si iz Podgorice, imaš od 15 do 25 godina i zainteresovan/a si za učešće, za radionicu se možeš prijaviti popunjavanjem prijave koja se nalazi ovdje

Za sve dodatne informacije možeš nam se obratiti putem telefona 067/602-345 ili mail-a sladja.ognjanovic@cazas.org.

Nakon Podgorice, radionica “Mentalno zdravlje u mojoj zajednici” biće održana i u Baru i Mojkovcu.