U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice.
Uz to, ovom prijavom je korisnik svojevoljno dao pravo NVO "Centar za omladinsku edukaciju" da koristi lične podatke u svrhu informisanja korisnika o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i komunikaciju sa korisnicima u cilju unaprijeđenja usluge.
SHARE:
18.06.2020.
Radionica „Mentalno zdravlje u mojoj zajednici“

 

NVO CAZAS u partnerstvu sa Centrom za omladinsku edukaciju sprovodi radionicu o mentalnom zdravlju, koja će se održati 24.06. u NEST-u (Cetinjski put- zgrada Dallas) sa početkom u 10h. Aktivnost je dio projekta “Aktivni mladi za unaprjeđenje mentalnoga zdravlja” koji je podržan od strane Ministarstva sporta i mladih.

 

Radionica ima za cilj da ukaže na značaj očuvanja mentalnoga zdravlja, kao i da pruži priliku mladima da iznesu svoje mišljenje, ukažu na nedostatke i predlože modele za rješavanje izazova u ovoj oblasti. Učesnici radionice će imati priliku da se upoznaju sa mehanizmima za prevladavanje stresnih situacija i očuvanje mentalnoga zdravlja.

Ukoliko si iz Podgorice, imaš od 15 do 25 godina i zainteresovan/a si za učešće, za radionicu se možeš prijaviti popunjavanjem prijave koja se nalazi ovdje

Za sve dodatne informacije možeš nam se obratiti putem telefona 067/602-345 ili mail-a sladja.ognjanovic@cazas.org.

Nakon Podgorice, radionica “Mentalno zdravlje u mojoj zajednici” biće održana i u Baru i Mojkovcu.