U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice.
Uz to, ovom prijavom je korisnik svojevoljno dao pravo NVO "Centar za omladinsku edukaciju" da koristi lične podatke u svrhu informisanja korisnika o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i komunikaciju sa korisnicima u cilju unaprijeđenja usluge.
SHARE:
05.06.2020.
Opština Kotor je dio Evropske omladinske kartice u Crnoj Gori

Na danšnjoj održanoj PRESS konferenciji, predstavljena je kobrendirana EYCA kartica za mlade Kotorane i Kotoranke.

Prisutnima je dobrodošlicu poželio gradonačelnik Kotora Željko Aprcović, dok je nakon njega riječ uzeo ministar sporta i mladih Nikola Janović. Mladima se obratila i sektetarka Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti Marina Dulović i direktor Centra za omladinsku edukaciju Jugoslav Radović, koji je predstavio kobrendiranu EYCA karticu u Crnoj Gori, kao i njene benefite na lokalnom, nacionalnom i evropskom nivou.

Projekat Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori realizuju NVO Centar za omladinsku edukaciju i Ministarstvo sporta i mladih, a od starta samog projekta, podijeljeno je preko 8.000 besplatnih kartica širom 24 crnogorske opštine.

Od ponedeljka, 8. juna kartica će biti dostupna preuzimanje u prostorijama Kulturnog centra "Nikola Đurković" u periodu 12-14h svakog radnog dana.