U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
19.04.2020.
Izabrani pobjednici Javnog konkursa "Mladi i kultura 2020"

NVO "Omladinski klub Tivat" i NVO “Centar za omladinsku edukaciju” objavili su Javni konkurs za izbor najboljeg umjetničkog djela (ilustracija, proza, slika, fotografija, poezija, crtež) na temu „Mladi i kultura“, u kom je učešće uzelo 34 Tivćana i Tivćanki uzrasta od 15 do 29 godina.

Ovim putem želimo da se zahvalimo svima koji su učestovovali, te da ih obavijestimo da će se njihovi radovi naći u štampanoj publikaciji, koja će biti prezentovana na okruglom stolu "Razvoj kulture i jača participacija mladih u konzumiranju kulturnih sadržaja", kao i u promo razglednicama koje će koristiti Turistička organizacija Tivta u sklopu svojih promotivnih kampanji.

Žiri, koji su činili predstavnici opštine Tivat, UNDP-a, NVO Omladinski klub Tivat i NVO Centar za omladinsku edukaciju su donijeli odluku da nagrađeni učesnici budu:

Jelena Šćepanović

Stefan Jašović

Katarina Visić

Svi prispjeli radovi biće prezentovani u Centru za kulturu Tivat, na sajtu opštine Tivat i na već pomenutom okruglom stolu, koji će biti realizovan u narednom periodu, u skladu sa mjerama koje donosi Vlada Crne Gore i Nacionalno koordinaciono tijelo, u skladu sa pandemijom COVID 19, koja je aktuelna u Crnoj Gori.

Iz tih razloga, projektni tim se odlučio da mladima kao nagrade omogući online kurseve na temu digitalnog marketinga putem Udemy platforme, te će se polaznicima naći pri ruci u cilju daljih preporuka za dodatno sticanje znanja iz ove i srodnih oblasti.

Javni konkurs se organizovao u okviru projekta “Youth Cultural Activism”, koji realizuju NVO “Centar za omladinsku edukaciju” i NVU “Omladinski klub Tivat”, u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD), koji finansira Evropska unija, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Tivat, Kotor, Nikšić, Pljevlja i Podgorica.