U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice.
Uz to, ovom prijavom je korisnik svojevoljno dao pravo NVO "Centar za omladinsku edukaciju" da koristi lične podatke u svrhu informisanja korisnika o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i komunikaciju sa korisnicima u cilju unaprijeđenja usluge.
SHARE:
19.04.2020.
Izabrani pobjednici Javnog konkursa "Mladi i kultura 2020"

NVO "Omladinski klub Tivat" i NVO “Centar za omladinsku edukaciju” objavili su Javni konkurs za izbor najboljeg umjetničkog djela (ilustracija, proza, slika, fotografija, poezija, crtež) na temu „Mladi i kultura“, u kom je učešće uzelo 34 Tivćana i Tivćanki uzrasta od 15 do 29 godina.

Ovim putem želimo da se zahvalimo svima koji su učestovovali, te da ih obavijestimo da će se njihovi radovi naći u štampanoj publikaciji, koja će biti prezentovana na okruglom stolu "Razvoj kulture i jača participacija mladih u konzumiranju kulturnih sadržaja", kao i u promo razglednicama koje će koristiti Turistička organizacija Tivta u sklopu svojih promotivnih kampanji.

Žiri, koji su činili predstavnici opštine Tivat, UNDP-a, NVO Omladinski klub Tivat i NVO Centar za omladinsku edukaciju su donijeli odluku da nagrađeni učesnici budu:

Jelena Šćepanović

Stefan Jašović

Katarina Visić

Svi prispjeli radovi biće prezentovani u Centru za kulturu Tivat, na sajtu opštine Tivat i na već pomenutom okruglom stolu, koji će biti realizovan u narednom periodu, u skladu sa mjerama koje donosi Vlada Crne Gore i Nacionalno koordinaciono tijelo, u skladu sa pandemijom COVID 19, koja je aktuelna u Crnoj Gori.

Iz tih razloga, projektni tim se odlučio da mladima kao nagrade omogući online kurseve na temu digitalnog marketinga putem Udemy platforme, te će se polaznicima naći pri ruci u cilju daljih preporuka za dodatno sticanje znanja iz ove i srodnih oblasti.

Javni konkurs se organizovao u okviru projekta “Youth Cultural Activism”, koji realizuju NVO “Centar za omladinsku edukaciju” i NVU “Omladinski klub Tivat”, u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD), koji finansira Evropska unija, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Tivat, Kotor, Nikšić, Pljevlja i Podgorica.