U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
22.10.2018.
Preko 800 prijava za preuzimanje EYCA kartica na veb sajtu!

Dragi naši,

koristimo priliku da vam se zahvalimo na fenomenalnom odzivu i preko 800 zahtjeva za preuzimanje kartica! Zadovoljstvo nam je što ste prepoznali benefite projekta i učinili nas više nego ponosnim za kratko vrijeme.

Ovim putem želimo da podsjetimo na informaciju sa našeg veb sajta, da će prvih 1.000 besplatnih kartica biti podijeljeno poštujući regionalnu zastupljenost, odnosno, obavezu da kartice budu podijeljene po svim crnogorskim opštinama.

U toku je obrada pristiglih zahtjeva, pa do kraja nedjelje možete očekivati mail sa povratnom informacijom o mjestu i vremenu gdje možete preuzeti vašu karticu.