U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
25.01.2020.
Organizovana radionica posvećena digitalnom marketingu u Beranama

U subotu, 25. januara, organizovana je prva radionica u okviru projekta "Promocija Evropske omladinske kartice na sjeveru Crne Gore", koji realizuju NVO Centar za omladinsku edukaciju i NVO Da zaživi selo.

Radionicu je vodila Jelena Đurković, izvršna direktorica kompanije "Refresh Media", koja je mladima predstavila značaj i benefite društvenih mreža, te predstavila svoje iskustvo koje je godinama sticala u radu sa velikim brojem klijenata.

Posebnu zahvalnost za organizaciju događaja dugujemo kolegama iz Omladinskog kluba Berane, koji su nam omogućili da radionicu organizujemo u njihovim prostorijama.

Projekat "Razvoj i promocija Evropske omladinske kartice na sjeveru Crne Gore” se realizuje u partnerstvu NVO Centar za omladinsku edukaciju i NVO Da zaživi selo, a sredstva za njegovu realizaciju su obezbijeđena kroz Javni konkurs Ministarstva sporta i mladih Crne Gore za 2019. godinu pod nazivom “Aktivno za aktivne mlade”.