U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
12.12.2019.
Organizovana humanitarna akcija - Pokloni život, daruj krv!

Danas je organizovana humanitarna akcija dobrovoljnog davanja krvi, koju su realizovali NVO Centar za omladinsku edukaciju i Ministarstvo sporta i mladih, uz podršku Zavoda za transfuziju krvi Crne Gore

Humanom pozivu se odazvalo više od 30 studenata, koji su ličnim primjerom pokazali društveno odgovorno djelovanje i ovim putem im se zahvaljujemo na odvojenom vremenu.

Krv je donirao i Ministar sporta i mladih, Nikola Janović koji se mladima zahvalio na doprinosu i prisutnima podijelio EYCA kartice.

Trudićemo se da i dalje budemo društveno odgovorni i da EYCA kartica bude alat za poboljšanje uslova mladih u Crnoj Gori i program koji će u kontinuitetu podizati svijest ljudi o značaju dobrovoljnog davanja krvi.