U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice.
Uz to, ovom prijavom je korisnik svojevoljno dao pravo NVO "Centar za omladinsku edukaciju" da koristi lične podatke u svrhu informisanja korisnika o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i komunikaciju sa korisnicima u cilju unaprijeđenja usluge.
SHARE:
21.11.2019.
Završna aktivnost u sklopu predavanja "Budi društveno odgovoran/a - budi volonter/ka!"

U Bijelom Polju, 20. novembra je realizovana poslednja aktivnost u okviru ciklusa predavanja "Budi društveno odgovoran/na - budi volonter/ka!", gdje su predstavnici NVO "Centar za omladinsku edukaciju" okupljenim srednjoškolcima predstavili rad organizacije, kao i projekte koji se trenutno realizuju.

U komunikaciji sa mladima, predstavljen je vodeći projekat organizacije u tekućoj godini - Evropska omladinska kartica, kao i benefiti koji se mogu ostvariti na lokalu, korištenjem iste.

Drugi dio predavanja vođen je kroz dijalog sa mladima na temu omladinskog aktivizma i prilika koje im se pružaju.

Ovim putem se zahvaljujemo Kancelariji za mlade u lokalnoj samoupravi Bijelo Polje, koja je omogućila prostor za održavanje predavanja i prezentacije. 

Aktivnost je organizovana u okviru programa “De Facto Razvoj”: Podrška rastu manjih OGD, koji realizuje Fond za aktivno građanstvo (FAKT), uz podršku Evropske unije, kroz IPA program za razvoj civilnog društva (Civil Facillity Montenegro Programme 2016), kao i kofinansiranje Ministarstva javne uprave.