U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice.
Uz to, ovom prijavom je korisnik svojevoljno dao pravo NVO "Centar za omladinsku edukaciju" da koristi lične podatke u svrhu informisanja korisnika o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i komunikaciju sa korisnicima u cilju unaprijeđenja usluge.
SHARE:
10.11.2019.
Realizovane volonterske aktivnosti u saradnji sa NVO "Phiren Amenca"

U nedelju, 10. novembra, organizovano je druženje sa članovima NVO "Phiren Amenca" i prezentacija projekata koje realizuje NVO "Centar za omladinsku edukaciju", a koji su usmjereni na jačanje aktivizma mladih i promociju volonterizma kao poželjnog oblika djelovanja među mladima.

Mladima je pored projekta koji je usmjeren na jačanje kapaciteta NVO, a koji se realizuje u okviru DeFacto projekta, predstavljen i najpopularniji program među mladima - Evropska omladinska kartica, koji se realizuje u saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih.

Prezentacija je realizovana u prostorijama NVO "Phiren Amenca", kojoj se i ovim putem zahvaljujemo na gostoprimstvu i sjajnoj razmjeni ideja, koje će sigurno pomoći i našem projektnom timu, da i u budućnosti implementira slične projekte koji omogućavaju bolje uslove života mladih u Crnoj Gori.

Aktivnost je organizovana u okviru programa “De Facto Razvoj”: Podrška rastu manjih OGD, koji realizuje Fond za aktivno građanstvo (FAKT), uz podršku Evropske unije, kroz IPA program za razvoj civilnog društva (Civil Facillity Montenegro Programme 2016), kao i kofinansiranje Ministarstva javne uprave.