U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
10.11.2019.
Realizovane volonterske aktivnosti u saradnji sa NVO "Phiren Amenca"

U nedelju, 10. novembra, organizovano je druženje sa članovima NVO "Phiren Amenca" i prezentacija projekata koje realizuje NVO "Centar za omladinsku edukaciju", a koji su usmjereni na jačanje aktivizma mladih i promociju volonterizma kao poželjnog oblika djelovanja među mladima.

Mladima je pored projekta koji je usmjeren na jačanje kapaciteta NVO, a koji se realizuje u okviru DeFacto projekta, predstavljen i najpopularniji program među mladima - Evropska omladinska kartica, koji se realizuje u saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih.

Prezentacija je realizovana u prostorijama NVO "Phiren Amenca", kojoj se i ovim putem zahvaljujemo na gostoprimstvu i sjajnoj razmjeni ideja, koje će sigurno pomoći i našem projektnom timu, da i u budućnosti implementira slične projekte koji omogućavaju bolje uslove života mladih u Crnoj Gori.

Aktivnost je organizovana u okviru programa “De Facto Razvoj”: Podrška rastu manjih OGD, koji realizuje Fond za aktivno građanstvo (FAKT), uz podršku Evropske unije, kroz IPA program za razvoj civilnog društva (Civil Facillity Montenegro Programme 2016), kao i kofinansiranje Ministarstva javne uprave.