U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice.
Uz to, ovom prijavom je korisnik svojevoljno dao pravo NVO "Centar za omladinsku edukaciju" da koristi lične podatke u svrhu informisanja korisnika o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i komunikaciju sa korisnicima u cilju unaprijeđenja usluge.
SHARE:
21.10.2019.
Obilježen 1. rođendan EYCA kartice u Crnoj Gori!

U ponedeljak, 21. oktobra, obilježena je proslava 1. rođendana EYCA kartice u Crnoj Gori, u organizaciji Ministarstva sporta i mladih i NVO "Centar za omladinsku edukaciju".

Ministar Nikola Janović je u govoru saopštio i dosadašnje zajedničke rezultate: „Za samo godinu dana, u saradnji sa našim partnerima na nacionalnom i lokalnom nivou, uspjeli smo da distribuiramo blizu 5.000 besplatnih kartica mladima širom Crne Gore koji su na taj način postali korisnici benefita i popusta koje nudi kartica u 37 evropskih država“, naglasio je Janović.

Događaju je prisustvovalo preko 150 zvanica - Premijer Vlade Crne Gore, Duško Marković, predstavnici diplomatskog kora, domaćih i međunarodnih institucija, predstavnici lokalnih samouprava i privrednih subjekata, te predstavnici omladinskih organizacija u Crnoj Gori.

Prisutnima se obratio i izvršni direktor EYCA organizacije Manel Sanchez, koji je bliže pojasnio ulogu EYCA kartice kao alata koji mladima omogućava mobilnost, brži protok informacija, te prilika za dodatnu neformalnu edukaciju.

NVO "Centar za omladinsku edukaciju", uz generalno pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih, već godinu dana implementira međunarodni projekat u Crnoj Gori, koji je do sada okupio preko 5.000 mladih koji koriste EYCA karticu i na dnevnom nivou uživaju sve benefite.