U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice.
Uz to, ovom prijavom je korisnik svojevoljno dao pravo NVO "Centar za omladinsku edukaciju" da koristi lične podatke u svrhu informisanja korisnika o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i komunikaciju sa korisnicima u cilju unaprijeđenja usluge.
SHARE:
20.09.2019.
Organizovano druženje sa mladima u opštini Berane

U petak, 20. septembra organizovano je druženje sa mladima iz Opštine Berane, kojima je prezentovan rad NVO "Centar za omladinsku edukaciju", kao i projekti koje implementiramo.

Fokus je bio na dijalogu u oblasti omladinskog aktivizma, preduzetništva i volonterizma, a mladima je predstavljena i Evropska omladinska kartica (EYCA), kao jedan od najpopularnijih projekata među mladima u Crnoj Gori.

Zbog velikog interesovanja učesnika, sama aktivnost nije održana u Omladinskom klubu, već u velikoj sali Opštine Berane, te se ovim putem zahvaljujemo i predstavnicima lokalne samouprave na brzoj reakciji i ustupanju prostora.

Posebnu zahvalnost dugujemo partnerskoj organizaciji - Omladinski klub Berane, koje je logistički pomoglo organizaciju ove aktivnosti.

Trening se organizuje u okviru programa “De Facto Razvoj”: Podrška rastu manjih OGD, koji realizuje Fond za aktivno građanstvo (FAKT), uz podršku Evropske unije, kroz IPA program za razvoj civilnog društva (Civil Facillity Montenegro Programme 2016), kao i kofinansiranje Ministarstva javne uprave.