U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice.
Uz to, ovom prijavom je korisnik svojevoljno dao pravo NVO "Centar za omladinsku edukaciju" da koristi lične podatke u svrhu informisanja korisnika o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i komunikaciju sa korisnicima u cilju unaprijeđenja usluge.
SHARE:
22.09.2019.
EYCA promocija u Herceg Novom, Beranama i Ulcinju

U prethodnom periodu, projektni tim NVO "Centar za omladinsku edukaciju", koji implementira projekat Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori, realizovao je 3 prezentacije mladima iz Herceg Novog, Berana i Ulcinja.

Kroz prezentaciju i podjelu kartica mladima, predstavljeni su svi benefiti EYCA kartice, kao glavnog alata za ostvarivanje ciljeva iz oblasti omladinske politike - jačanje mobilnosti, umrežavanja na nacionalnom i evropskom nivou, kao i poboljšanju uslova za mlade na nacionalnom nivou.

Koristimo priliku da informišemo javnost da u Crnoj Gori se trenutno koristi 4.00 EYCA kartica, te pozivamo mlade koji je nemaju, da kroz jednostavan proces naručivanja kartice na našem sajtu dođu do svoje besplatne EYCA kartice.

Zahvaljujemo se OSCE misiji u Crnoj Gori, koja je omogućila štampanje 1.500 kartica u prethodnom periodu, te se nadamo da ćemo saradnju nastaviti i u narednom periodu.

Generalni pokrovitelj projekta je Ministarstvo sporta i mladih, dok su komercijalni partneri Crnogorski Telekom, Podgorička banka AD, INA Crna Gora i Ledo.