U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
22.09.2019.
EYCA promocija u Herceg Novom, Beranama i Ulcinju

U prethodnom periodu, projektni tim NVO "Centar za omladinsku edukaciju", koji implementira projekat Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori, realizovao je 3 prezentacije mladima iz Herceg Novog, Berana i Ulcinja.

Kroz prezentaciju i podjelu kartica mladima, predstavljeni su svi benefiti EYCA kartice, kao glavnog alata za ostvarivanje ciljeva iz oblasti omladinske politike - jačanje mobilnosti, umrežavanja na nacionalnom i evropskom nivou, kao i poboljšanju uslova za mlade na nacionalnom nivou.

Koristimo priliku da informišemo javnost da u Crnoj Gori se trenutno koristi 4.00 EYCA kartica, te pozivamo mlade koji je nemaju, da kroz jednostavan proces naručivanja kartice na našem sajtu dođu do svoje besplatne EYCA kartice.

Zahvaljujemo se OSCE misiji u Crnoj Gori, koja je omogućila štampanje 1.500 kartica u prethodnom periodu, te se nadamo da ćemo saradnju nastaviti i u narednom periodu.

Generalni pokrovitelj projekta je Ministarstvo sporta i mladih, dok su komercijalni partneri Crnogorski Telekom, Podgorička banka AD, INA Crna Gora i Ledo.