U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
19.09.2019.
Organizovan Sajam kulturnih vrijednosti i dobara

U organizaciji NVO Omladinski klub Tivat, NVO Centar za omladinsku edukaciju i Opštine Tivat, održan je Sajam kulturnih vrijednosti i dobara, na rivi Pine u Tivtu.

Pored dobrodošlice učesnicima i gostima na događaju, mladi su imali priliku da posjete 10 info štandova, na kojima su njihovi sugrađani i kolege iz školskih klupa izlagali svoje hobije, kulturne aktivnosti, a imali smo priliku da ugostimo i talentovane ugostitelje i buduće IT inženjere. 

Na panelu su svoje učešće uzeli mladi i uspješni sportisti i srednjoškolci, koji su kroz motivacione govore ohrabrili svoje sugrađane da budu što je moguće više aktivni, te da se bave aktivnostima u kulturi, umjetnosti, sportu itd.

Sajam kulturnih vrijednosti i dobara se organizuje u okviru projekta #YouthCulturalActivism, koji realizuju NVO “Centar za omladinsku edukaciju” i NVO “Omladinski klub Tivat”, u okviru #ReLOaD programa.

ReLOaD program finansira Evropska unija, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Tivat, Kotor, Nikšić, Pljevlja i Podgorica.