U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice.
Uz to, ovom prijavom je korisnik svojevoljno dao pravo NVO "Centar za omladinsku edukaciju" da koristi lične podatke u svrhu informisanja korisnika o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i komunikaciju sa korisnicima u cilju unaprijeđenja usluge.
SHARE:
06.09.2019.
Evropska omladinska kartica dio omladinske politike opštine Herceg Novi

U petak, 6. septembra, NVO "Centar za omladinsku edukaciju" je predstavio projekat "Evropska omladinska kartica" mladim Novljanima, u cilju upoznavanja srednjoškolaca i studenata sa benefitima koji su im omogućeni.

Press konferenciji su prisustvovali srednjoškolci i studenti, a uvodnim govorima su se mladima obratili predsjednik opštine Herceg Novi, Stevan Katić i sekretarka Sekretarijata za kulturu i obrazovanje, Ana Zambelić Pištalo.

Posle uvodnih riječi, Jugoslav Radović iz NVO "Centar za omladinsku edukaciju" je mladima predstavio rad projekta, njegove benefite kao i potencijal koji mladi treba da iskoriste u budućnosti.

Za prvih 10 mjeseci rada, zadovoljno konstatujemo preko 130 potpisanih ugovora za popuste u Crnoj Gori, kao i 70 000 popusta u Evropi, koji su na raspolaganju mladima u budućnosti.

U susret očeivanjima mladih širom Crne Gore, projektni tim NVO "Centar za omladinsku edukaciju" će u narednom periodu inicirati sastanke i saradnje sa ostalim zainteresovanim opštinama. Zadovoljstvo nam je istaći da pored sjajnog početka saradnje sa Opštinom Tivat, koja je pokrenuta 4. aprila tekuće godine, imamo priliku da predstavimo i saradnju sa drugom lokalnom samopravom koja je prepoznala benefite projekta - Opštinom Herceg Novi.

Generalni pokrovitelj EYCA projekta je Ministarstvo sporta i mladih, koje će i u budućnosti, u saradnji sa NVO "Centar za omladinsku edukaciju" kreirati sadržaje za mlade, koji će im omogućiti još bolje uslove života u Crnoj Gori.