U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
05.09.2019.
TEDx u Kotoru 5. oktobra!

TEDxKotor - Jednodnevna konferencija u Kotoru, 5. oktobra

TEDxKotor je prvi TEDx događaj koji će se 5. oktobra održati u Kotoru i drugi po redu koji se održava na crnogorskom primorju. Tema događaja je “Reaching for the stars”.

TEDx predstavlja nezavisno organizovan događaj, licenciran od strane globalne platforme TED.

Svake godine, u svijetu se održi na hiljade TEDx događaja, na kojima omladina i svi koje interesuju naučna i tehnološka dostignuća i ideje koje mijenjaju svijet nabolje, imaju priliku za povezivanjem sa ljudima sličnih interesovanja i dodatnom edukacijom. Cilj organizovanja TEDxKotor je okupljanje i umrežavanje mladih koji rade na dodatnoj edukaciji i vjeruju da progres u velikoj mjeri zavisi od pojedinaca.

Trenutna cijena karte za TEDxKotor iznosi 30 eura, a mogu se kupiti preko zvaničnog sajta konferencije www.tedxkotor.me. Za studente koji prilože validan identifikacioni dokument, cijena karte će biti konstantna i iznosiće 20 eura, a za sve korisnike EYCA Kartice odobren je popust od 10%.

Maksimalan broj učesnika na konferenciji je 100.