U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice.
Uz to, ovom prijavom je korisnik svojevoljno dao pravo NVO "Centar za omladinsku edukaciju" da koristi lične podatke u svrhu informisanja korisnika o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i komunikaciju sa korisnicima u cilju unaprijeđenja usluge.
SHARE:
05.09.2019.
TEDx u Kotoru 5. oktobra!

TEDxKotor - Jednodnevna konferencija u Kotoru, 5. oktobra

TEDxKotor je prvi TEDx događaj koji će se 5. oktobra održati u Kotoru i drugi po redu koji se održava na crnogorskom primorju. Tema događaja je “Reaching for the stars”.

TEDx predstavlja nezavisno organizovan događaj, licenciran od strane globalne platforme TED.

Svake godine, u svijetu se održi na hiljade TEDx događaja, na kojima omladina i svi koje interesuju naučna i tehnološka dostignuća i ideje koje mijenjaju svijet nabolje, imaju priliku za povezivanjem sa ljudima sličnih interesovanja i dodatnom edukacijom. Cilj organizovanja TEDxKotor je okupljanje i umrežavanje mladih koji rade na dodatnoj edukaciji i vjeruju da progres u velikoj mjeri zavisi od pojedinaca.

Trenutna cijena karte za TEDxKotor iznosi 30 eura, a mogu se kupiti preko zvaničnog sajta konferencije www.tedxkotor.me. Za studente koji prilože validan identifikacioni dokument, cijena karte će biti konstantna i iznosiće 20 eura, a za sve korisnike EYCA Kartice odobren je popust od 10%.

Maksimalan broj učesnika na konferenciji je 100.