U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
25.06.2019.
Investiciono razvojni fond (IRF) uputio donaciju EYCA programu

Investiciono razvojni fond (IRF) je u junu tekuće godine, omogućio jednokratnu donaciju NVO "Centar za omladinsku edukaciju", u cilju još boljeg razvijanja Evropske omladinske kartice u Crnoj Gori.

Zadovoljstvo nam je što je tim IRF-a prepoznao potencijal projekta i benefite koje pruža mladima u Crnoj Gori, te im se ovim putem zahvaljujemo na pomoći.

U narednom periodu, stručni tim IRF-a će dati predavače za naše edukativne radionice širom Crne Gore, te kroz primjere u praksi predstaviti značaj omladinskog preduzetništva i mogućnosti koje IRF nudi mladima.