U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice.
Uz to, ovom prijavom je korisnik svojevoljno dao pravo NVO "Centar za omladinsku edukaciju" da koristi lične podatke u svrhu informisanja korisnika o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i komunikaciju sa korisnicima u cilju unaprijeđenja usluge.
SHARE:
25.04.2019.
Prijavi se za Akcioni dan!

Projekat „Akcioni dan“ već od 1968. godine sprovodi se u zemljama Zapadne i Sjeverne Evrope, a poznat je pod imenom „Action Day“, odnosno „Social Day“. Projekat, koji realizuje Unija srednjoškolaca Crne Gore podrazumijeva da tokom jednog dana učenici/e širom zemlje dobiju priliku da određeni vremenski period budu zaposleni/e kod poslodavca kog sami/e odaberu, ili kog im obezbijedi organizator projekta, bez obaveze da tokom ta 24h pohađaju nastavu u školi.

Za svoj posao, učenici dobiju dnevnicu od 10,00 eura, a sve prikupljene uključuju se u poseban fond pomoću koga se kasnije raspisuje konkurs koji za svoj cilj ima odabir, finansiranje, pružanje podrške i monitoringa jednog ili više projekata (u zavisnosti od iznosa prikupljenih sredstava) u matičnoj ili stranoj zemlji (u Crnoj Gori isljučivo na njenoj teritoriji). Projekti koji imaju mogućnost da konkurišu za finansijska sredstva moraju imati za cilj poboljšanje pozicije mladih kroz razvijanje njihovih kapaciteta i znanja.

Pozivamo sve srednjoškolce da se prijave klikom na link.