U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
05.04.2019.
Održan Dan studenata koncertom popularnog benda "Crvena jabuka"

Povodom Dana studenata - 4. aprila, Savez studenata Ekonomskog fakulteta, Vijeće studenata Ekonomskog fakulteta i Studentsko vijeće Pravnog fakulteta, uz podršku Studentskog parlamenta Univerziteta Crne Gore i ostalih partnera, organizovali su veliki broj edukativnih i humanitarnih aktivnosti, kao i tradicionalni koncert na platou između Ekonomskog i Pravnog fakulteta.

Grupa "Crvena jabuka" i prateći izvođači - Lucky Dee, DJ Amfy, DJ Džona i DJ Ivan, okupili su više od 2 hiljade mladih, koji su se uz poznate hitove popularnog benda sjajno proveli.