U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
04.04.2019.
Predstavljanje koncepta "Youth friendly city"- Opština Tivat

U organizaciji Sekretarijata za mlade,sport i socijalna pitanja opštine Tivat  i Centra za omladinsku edukaciju , u četvrtak 04.aprila 2019.godine u hotelu Pine sa početkom u 12 časova, biće predstavljen projekat "Youth friendly City", i “Evropska omladinska kartica “.

Dogadjaj će otvoriti predsjednik opštine, dr Siniša Kusovac, nakon čega će predstavnici Centra za omladinsku edukaciju prezentovati projekat.

Tivat je grad koji je  identifikovan kao grad koji  vodi računa o mladima, i po njihovom mišljenju  predstavlja pravi "Youth friendly City", a ovaj projekat upravo podrazumijeva umrežavanje lokalne samouprave sa jedne, i Evropske omladinske kartice, sa druge strane.

Cilj projekta je osnaživanje mobilnosti mladih, promocija volonterizma i neformalne edukacije, umrežavanje NVO sektora i institucija, a sve u cilju poboljšanja statusa mladih u Crnoj Gori, kao i turističke promocije naše zemlje u Evropi (6 miliona mladih iz 35 zemalja mogu i kod nas koristiti popuste, koji su dostupni na sajtovima www.omladinskakartica.me i www.eyca.org).

Projekat "Evropska omladinska kartica", okuplja preko 2.000 korisnika besplatne benefit kartice širom čitave Crne Gore.

Projekat je podržan od strane Ministarstva sporta i mladih, Ministarstva kulture, kao i krovnih omladinskih organizacija - Studentskog parlamenta UCG, Unije srednjoškolaca Crne Gore i Unije mladih preduzetnika Crne Gore.  

Izvor: Opština Tivat