U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
14.02.2019.
Počele prijave za crowfunding kampanju

Prvi put u našoj zemlji crnogorski kreativci, inovatori i preduzetnici imaju priliku da se prijave za kreiranje besplatne crowdfunding kampanje!

Da biste učestvovali, pošaljite video u trajanju od 60 sekundi kojim ćete predstaviti zašto baš vaša inovativna ideja zaslužuje da bude izabrana. Video snimci će biti objavljeni na našoj Facebook stranici 18. marta, a oni sa najviše lajkova prolaze u drugi krug. Kreatori najboljih video snimaka će pred stručnim žirijem predstaviti ideje, a dvije najbolje će dobiti besplatno kreiranje kompletne crowfunding kampanje!

Crowdfunding predstavlja način alternativnog finansiranja prilikom razvijanja ideje prikupljanjem malih količina novca od velikog broja ljudi, obično putem interneta. Kampanja se formira sa ciljem povećanja vidljivosti ideje, proizvoda ili usluge kako bi na taj način došli do potencijalnih izvora finansiranja i investitora.

Dakle, najkasnije do 17. marta pošaljite svoje video zapise na email adresu: jelena.tehnopolis@gmail.com. Glasanje će biti moguće od 18. marta, a pitch pred žirijem će biti održan krajem mjeseca.

Ova aktivnost je podržana kroz CrowdStream projekat, koji ima za cilj da poboljša efikasnost javne/privatne poslovne podrške inovativnim preduzećima za pristup kvalitativnom alternativnom načinu finansiranja (crowdfunding). Projekat realizuje 16 partnera iz 11 zemalja u sklopu Interreg DANUBE Transnational programa finansiranog od strane Evropske unije. Nosilac projekta je Agencija za Evropske integracije i ekonomski razvoj iz Austrije, a IPC Tehnopolis je jedan od partnera na projektu.