U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
05.03.2019.
Poziv za dostavljanje ideja u okviru Start-up škole u oblasti kulture u regiji Jadranskog mora
Obavještavamo da je u toku poziv za dostavljanje biznis ideja za osnivanje start-upova koji promovišu kulturno nasljeđe jadransko-jonskog makroregiona, u okviru projekta ECAPITAL Culture – Adriatic Start-up school. 
 
Poziv je otvoren do 17. marta o.g, a realizuje se pod pokroviteljstvom Fondacije Marke, italijanske regije Marke, Politehničkog fakulteta Univerziteta Marke, Opštine Ankona i Privredne komore Ankone.
 
Pravo da apliciraju imaju kandidati iz osam zemalja (Albanija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Grčka, Crna Gora, Srbija, Slovenija i Italija), starosti do 40 godina, koji imaju minimum srednjoškolsko obrazovanje i odlično poznavanje engleskog jezika. Odabraće se 20 kandidata koji će pohađati nastavu u Ankoni od 6. maja do 28. juna o.g (stipendija u iznosu od 5.000 eura pokriva troškove obuke, smještaja i ishrane).
 
Dodatne informacije su dostupne na internet stranici: https://startupschool.ecapital.it/