U REDU

Ime*
Prezime*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
Broj telefona*
eMail*
Datum rođenja*
*Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.
SHARE:
12.02.2019.
Ljetnja akademija za mlade profesionalce za Zapadnog Balkana

Želiš li biti dio mreže lidera u nastajanju sa zajedničkim interesom za istraživanje održivog modernog upravljanja? Želite li se sastati i raditi sa drugim mladim profesionalcima sa Zapadnog Balkana? Prijavite se za Ljetnju akademiju za mlade profesionalce!

jLetnja akademija za mlade profesionalce SI (Summer Academy for Young Proffesionals) je program obuke razvijen za izgradnju novih mreža, znanja i praksi za povećanje transparentnosti, efikasnosti i otpornosti u javnoj upravi na zapadnom Balkanu. Program takođe ima za cilj da ojača mlade stručnjake i njihove individualne sposobnosti da zadovolje zahtjeve moderne upravljačke strukture. 

Više o programu možeš saznati klikom na link