Vukčević home - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Vukčević home

Vukčević home

Ul. Šeika Zaida br. 13
Podgorica
067 709 677

15%

Popust na kompletan asortiman.

5%

Povraćaj novca na kupovinu do 100,00 eura.
Vukčević home
Vukčević home
Ul. Šeika Zaida br. 13
Podgorica
067 709 677
Ukoliko želiš koristiti EYCA popust, neophodno je na prodajnom mjestu pokazati EYCA karticu sa istaknutom fotografijom i upisanim podacima. Popust nije moguće ostvariti na već snižene artikle. Ukoliko želiš koristiti CashBack povraćaj novca, neophodno je da pri plaćanju skeniraš CashBack barkod, koji se nalazi na poleđini EYCA kartice. Pozivamo te da se besplatno registruješ na CashBack platformu ili mobilnu aplikaciju, uz skeniranje CashBack barkoda, koji se nalazi na poleđini kartice.
Lokacije na kojima možeš iskoristiti benefite
Pogledaj ostale popuste iz kategorije "Kupovina & IT"