Mi Store - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Mi Store

Mi Store

TC Delta City
Podgorica
mi-store-delta@xiaomi-store.me
067 949 949

5-10%

Popust važi na kompletan Mi Store asortiman, osim na par artikala istaknutih na kasi, koji nisu na popustu.
Mi Store
Mi Store
TC Delta City
Podgorica
mi-store-delta@xiaomi-store.me
067 949 949
Skalu popusta od 5 do 10% određuje menadžer/ka maloprodajnog objekta Mi Store-a. Prije korišćenja popusta, neophodno je na prodajnom mjestu pokazati EYCA karticu sa istaknutom fotografijom i upisanim podacima. Popust nije moguće ostvariti na već snižene artikle.
Lokacije na kojima možeš iskoristiti benefite
Pogledaj ostale popuste iz kategorije "Kupovina & IT"