Kidsland - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Kidsland

Kidsland

Cetinjski put BB
Podgorica
kidsland.online@donator.co.me
067 071 999

2%

Povraćaj novca na kupovinu do 100,00 eura.
Kidsland
Kidsland
Cetinjski put BB
Podgorica
kidsland.online@donator.co.me
067 071 999
Povraćaj novca možeš koristiti skeniranjem CashBack barkoda u prodajnom objektu, koji se nalazi na poleđini kartice. Da bi ste imali pravilno evidentiran povraćaj novca, neophodno je uraditi besplatnu registraciju putem CashBack mobilne aplikacije, uz skeniranje CashBack barkoda, koji se nalazi na poleđini kartice.
Lokacije na kojima možeš iskoristiti benefite
Pogledaj ostale popuste iz kategorije "Kupovina & IT"