Hotel Evropa - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Hotel Evropa

Hotel Evropa

Ul. Orahovačka br. 16.
Podgorica
shole@t-com.me
020 623 444

10%

Popust na usluge smještaja.
Hotel Evropa
Hotel Evropa
Ul. Orahovačka br. 16.
Podgorica
shole@t-com.me
020 623 444
Prije korišćenja popusta, neophodno je na prodajnom mjestu pokazati EYCA karticu sa istaknutom fotografijom i upisanim podacima. Popust se može iskoristiti isključivo putem maila, telefonom ili na recepciji hotela. Popust se ne može iskoristiti za online plaćanje (booking.com ; airbnb.com itd).
Lokacije na kojima možeš iskoristiti benefite
Pogledaj ostale popuste iz kategorije "Ugostiteljstvo"