Garni hotel Olimpija - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom, u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Garni hotel Olimpija

Garni hotel Olimpija

Jadranska magistrala bb
Herceg Novi
olimpijaplus@gmail.com
067 117 020

10%

Popust na hotelski smještaj.
Garni hotel Olimpija
Garni hotel Olimpija
Jadranska magistrala bb
Herceg Novi
olimpijaplus@gmail.com
067 117 020
Prije korišćenja popusta, neophodno je na prodajnom mjestu pokazati EYCA karticu sa istaknutom fotografijom i upisanim podacima. Popust nije moguće koristiti na promotivne cijene i rezervaciju putem online servisa - Booking.com; Airbnb.com itd.
Lokacije na kojima možeš iskoristiti benefite
Pogledaj ostale popuste iz kategorije "Ugostiteljstvo"