Booking.com - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

Booking.com

Booking.com

Online
Podgorica
+382 67 018 959

4%

Povraćaj novca na izbarani smještaj
Booking.com
Booking.com
Online
Podgorica
+382 67 018 959
Povraćaj novca se može iskoristiti klikom na naredni link. Neophodno je unesete serijski broj vaše EYCA kartice, popunite tražena polja sa informacijama i kliknete na opciju "Get your Voucher". Nakon njegovog preuzimanja, neophono je da unesete promotivni kod koji će se pojaviti nakon što dodate vaše lične podatke u poslednjim koracima procesa rezervacije.
Lokacije na kojima možeš iskoristiti benefite
Pogledaj ostale popuste iz kategorije "Kupovina & IT"