BlaBla Shop - EYCA

Naruči svoju EYCA karticu

Gore navedeni podaci se obrađuju i koriste u svrhu izdavanja EYCA kartice, a sve u skladu sa Politikom zaštite podataka ličnosti NVO "Centar za omladinsku edukaciju". Politika zaštite podataka ličnosti.

Uz to, ovom prijavom kao korisnik EYCA kartice, daješ saglasnost da NVO "Centar za omladinsku edukaciju" koristi navedene lične podatke i kako bi te informisao o novostima i promotivnim akcijama EYCA kartice, kao i u svrhu uspostavljanja i održavanja komunikacije sa tobom (koristimo SendinBlue platformu), u cilju unaprijeđenja usluge koju nudimo.

Važno: Ako si maloljetan/a, neophodno je da nam dostaviš potpisanu saglasnost roditelja za prikupljanje i obradu tvojih ličnih podataka, i to u roku od 5 radnih dana, poštom ili lično na adresu: Trg Nikole Kovačevića br. 13, 81 000 Podgorica.

Tvoja prijava je prihvaćena! Svakog radnog dana, EYCA karticu možeš preuzeti na adresama:

Na linku možeš pronaći sva mjesta gdje možeš preuzeti EYCA karticu.

BlaBla Shop

BlaBla Shop

Ul. Kralja Nikole br. 19
Podgorica
020 220 996

18%

Popust na kupovinu robe po maloprodajnim cijenama.

2%

Povraćaj novca na kupovinu do 100,00 eura.
BlaBla Shop
BlaBla Shop
Ul. Kralja Nikole br. 19
Podgorica
020 220 996
Ukoliko želiš koristiti EYCA popust, neophodno je na prodajnom mjestu pokazati EYCA karticu sa istaknutom fotografijom i upisanim podacima. Popust nije moguće ostvariti na već snižene artikle. Ukoliko želiš koristiti CashBack povraćaj novca, neophodno je da pri plaćanju skeniraš CashBack barkod, koji se nalazi na poleđini EYCA kartice. Pozivamo te da se besplatno registruješ na CashBack platformu ili mobilnu aplikaciju, uz skeniranje CashBack barkoda, koji se nalazi na poleđini kartice.
Lokacije na kojima možeš iskoristiti benefite
Pogledaj ostale popuste iz kategorije "Kupovina & IT"